WordPress Hero

ZealotVPS.com je špičkou ve virtuálních serverech ve Velké Británii

Datum: 23.12.2021 Autor: Josef Nudera

Virtuální servery ZealotVPS.com

Znáte společnost ZealotVPS.com?

ZealotVPS.com se zabývá dlouhou dobu provozováním virtuálních serverů na několika místech světa. Mezi ty nejznámější pak patří virtuální servery ve Velké Británii, Estonsku, Polsku, Nizozemsku nebo Kanadě. ZealotVPS.com využívá nejmodernější technologie a spoléhá na jednoduchost, jak při nákupu, tak při nastavení.


ZealotVPS logo
ZealotVPS.com


Geo lokality.
K disspozici jsou různé geo lokality.

Z jakého důvodu jsou virtuální servery ZealotVPS.com výhodné oproti dedikovaným serverům?

Díky tomu, že si společnost ZealotVPS.com zakládá na jednoduchosti a investuje do nejmodernějších technologií, nebudete nijak brzděni z hlediska rychlosti a přístupu k datům. A co není vůbec zanedbatelné, jsou finance. A to není zanedbatelný argument, proč platit za drahé dedikované servery, když umí ZealotVPS.com nabídnout špičkové služby ve virtuální oblasti? Ze serveru se velmi rychle čte i na něj zapisuje. Klíčová je moderní technologie NVMe.

Virtuální servery ve Velké Británii – proč si je vybrat u ZealotVPS.com?

Není ani sporu o tom, že Velká Británie patří mezi nejvyhledávanější oblasti pro virtuální servery na světě. Proto se společnost ZealotVPS.com specializuje na jejich provoz a nabídku. Vedle nepřetržité zákaznické podpory a bezpečnosti dat, budete potěšeni rychlostí reakcí a řešením případných problémů na serveru.

Virtuální servery ve Velké Británii – jaké nabízí největší benefity?

Než si se společností ZealotVPS.com plácnete, měli byte znát i další benefity spolupráce. Vybrali jsme pro Vás několik klíčových výhod virtuálních serverů ve Velké Británii od této společnosti:

Flexibilita virtuálního serveru

Velkou výhodou je, že si můžete vybrat virtuální server ve Velké Británii přesně na míru. Jednou z možností je server, který má procesor s jedním jádrem, ale lze využít i vícejádrové procesory. Volit si můžete také RAM a velikost úložného prostoru.

Snadný upgrade na vyšší balíček

Ve chvíli, kdy si prostor na virtuálním serveru koupíte, nemusíte potřebovat příliš velký úložný prostor a rychlost. Postupem času se ale mohou požadavky změnit. Velmi rychle a snadno se můžete přepnout na lepší balíček.

Vysoká spolehlivost VPS ve Velké Británii

ZealotVPS.com si zakládá na vysoké spolehlivosti. Virtuální server je prakticky neustále v provozu. A to je přesně to, co potřebujete pro pohodlný provoz eshopu nebo jiného typu webu.

Balíčků je u ZealotVPS.com celá řada, jaké si lze zvolit?

Z balíčků virtuálních serverů ve Velké Británii od ZealotVPS.com vybíráme dva. První z nich, je balíček základní. Staví na parametrech, jako jsou Port 1 Gbps, CPU 3 core, RAM 2048 MB, NVMe 30 GB a na neomezené šířce pásma. Cena je u něho stanovena na 66 $ za 3 měsíce. Nejvýkonnější virtuální server si zakládá na stejných parametrech, ale s výjimkou toho, že se využívá 6jádrový procesor, RAM 16384 MB a NVMe 150 GB. Cena je zde mnohem vyšší, a to 354 $ za 3 měsíce užívání.


Ceník Windows VPS pro UK.
Ceník Windows VPS pro UK.

Závěr

Velká Británie je pro řadu webů a eshopů obchodujících na evropském trhu zásadní. Ke spolehlivému obchodu potřebujete partnera, který má spolehlivé a výkonné řešení virtuálních serverů. A to právě společnost ZealotVPS.com má. Z naší strany je můžeme doporučit.

//gads