WordPress Hero

Hledáte dostupné virtuální nebo dedikované servery? Vyzkoušejte služby společnosti Host-World.com

Datum: 16.4.2021 Autor: Petr Kývala

dedikované servery

Hledáte ideální hosting, který vám nabídne hostingové služby ve více zemích světa a zároveň nabízí výbornou a rychlou podporu? Pokud ano, tak bych vám rád hledání zjednodušil a představil v dnešním článku hosting Host-World.com.

Čím se zabývá hosting Host-World.com?

Host-World.com je poskytovatel virtuálních a dedikovaných serverů, který poskytuje své služby v 17 zemích světa. Je ideální k budování POPů, které zrychlí váš web uživatelům po celém světě, zálohování nebo třeba k budování CDN.

Virtuální server

Virtuální server, je část serveru, jež slouží pouze vám. Jedná se o výkonnější alternativu ke klasickému webhostingu. Výhodou těchto virtuální serverů je nízká cena, snadná škálovatelnost a vysoký výkon. Nevýhodou je, že výkon serveru je sdílen s dalšími zákazníky a když máte štěstí na nevhodného “souseda”, tak vám mohou vzniknou komplikace, které lze ale vždy řešit s ochotnou podporou.

Dedikovaný server

Dedikovaný server je počítač, který je umístěn v serverovně, pronajímáte si ho a slouží pouze vám. Výhoda je, že nesdílíte s nikým výkon a nestaráte se o hardware, avšak existují zde i nevýhody jako například nízká škálovatelnost, jak již bylo zmíněno dedikovaný server slouží pouze vám a využíváte plný jeho výkon, takže každá snaha o jeho vylepšení se neobjede bez zásahu technika.

Výkonné servery v Moldavsku

Host-World.com poskytuje své servery v 17 lokalitách, mezi které patří například Moldavsko, které patří mezi strategickou polohu, jak se přiblížit co nejblíž uživatelům, kteří žijí v okolí Černého moře například Ukrajina a Rumunsko.

Proč přemýšlet o Host-World.com?

Excelentní poměr cena/výkon

Host-World.com se snaží poskytovat ty nejlepší služby za nízkou částku. Nejlevnější VPS u Host-World.com lze zakoupit již za 6€.

Vysoký uptime

Host-World.com garantuje uptime 99.9%, pro porovnání běžná konkurence garantuje uptime pouze 99%.

Rychlá podpora

Host-World.com je připravený reagovat na vaše dotazy do 10s od položení dotazů v livechatu. Rychlá podpora dokáže ušetřit spoustu starostí při nechtěných komplikací.

Virtualizace

Host-World.com využívá nejrozšířenější virtualizace KVM, která narozdíl od LXC kontejnerů nenese žádná omezení, není proto problém spustit na VPS Host-World.com aplikace jako je Docker.

Nabídka Host-World.com

Nejlevnější VPS je balíček se 2 CPU jádry, 2GB RAM a 30GB HDD, cena je 6€ měsíčně. Samozřejmostí pro všechny VPS je 1Gbps síť. Parametry VPS lze snadno zdvojnásobit, to znamená, že server můžete rozšířit například na 2 CPU jádra, 4GB RAM a 50GB HDD za 12€.


Host World VPS Moldavsko

Je Host-World.com hosting, který bych doporučil?

Jistě ano, líbí se mi u Host-World.com exceletní poměr cena/kvalita, když jsem se chtěl zeptat na jakýkoliv dotaz podpory, tak mi zareagovala ve slíbeném čase a pohotově vyřešili můj požadavek. Za doporučení stojí i lokality, které jsou výborně zvoleny a minimálně bych je využil k zálohování a k CDN projektům.

//gads